Hiányzó bemeneti feltételek

‹ Vissza a híreinkhez

Ez a cikk arra a gyakran feltett kérdésre ad választ, hogy mit tegyen, aki Akadémiánkon szeretne tanulni, de hiányzik valamelyik bemeneti feltétele.


Röviden válaszolva: Jelentkezzen! Várjuk szeretettel hallgatóink közé!


Viszont abban az esetben, ha az engedélyezett, szakképesítést adó képzésünk bemeneti feltételei közül vagy  felsőfokú végzettség vagy a legalább két év, szociális szolgáltatási és/vagy humán és/vagy oktatási/pedagógiai területen eltöltött szakmai gyakorlat hiányzik, akkor a jelentkező nem szerezheti meg az államilag elismert szakképesítést, de a tudást igen!


Mert ezen kívül, semmilyen más különbséget nem tapasztal az a hallgatónk, akinek valamelyik bemeneti feltétele hiányzik, de úgy dönt, hogy jelentkezik és sikeres felvételi eljárás után megkezdi tanulmányait Akadémiánkon.


Ugyanabba a csoportba fog járni, s ugyanazok lesznek az órái, ugyanazokat a követelményeket kell teljesítenie, mint bármelyik hallgatónknak. Ugyanazon a magas szintű professzionális szakmai oktatáson vehet részt, és ugyanazt a jól használható, magas szakmai színvonalú, széleskörű tapasztalatra épülő, élmények által elsajátított, igazi tudást szerezheti meg. Ugyanúgy hozzáférést kap internetes hallgatói felületünkhöz is, ahol egy pár kattintással követni tudja előrehaladását, órarendjét, leckekönyvét, házi feladatait és díjfizetéseit is. S a végén ugyanúgy záróvizsgát tesz és ünnepélyes keretek között Akadémiánk által kiállított tanúsítványt szerez.


Várjuk jelentkezését!