Nagysikerű évnyitóval kezdtük meg első tanévünket

‹ Vissza a híreinkhez

Győrben tartottuk első hivatalos évnyitónkat, a Gyirmóti Művelődési Központban. A rendezvényt megtisztelték - a győrin kívül - soproni és budapesti csoportjaink hallgatói is.

A rendezvényen a Himnusz közösen elénekelt dallamai után Licskai Gergő ügyvezető köszöntötte a megjelenteket, majd „Helyünk a világban” – a Személyiségfejlesztő Akadémia a segítő foglalkozásúak képzési palettáján – című beszédével L. Stipkovits Erika igazgató nyitotta meg az első hivatalos tanévünket. Gondolatai után tanáraink mutatkoztak be, majd ajándékokkal kedveskedtünk hallgatóinknak. Ezután Weisz Ildikó Szilvia - az Akadémia igazgatóhelyettese -  „Értékeink, érzéseink, hitvallásunk” címmel az Akadémia tiszteletére rendszerállítást vezetett az Akadémia alapítóinak, oktatóinak és hallgatóinak részvételével. Óriási sikert aratott ez a programrész is.

Íme néhány résztvevői vélemény első évnyitónkról:


Kedves Akadémia Csapata!

Nem titkolom, hogy nagy izgalommal vártam az évnyitót. Annyira izgatott voltam, mint mikor először mentem iskolába évnyitóra. Én senkit nem ismertem a hallgatók közül, úgyhogy a teljes ismeretlenbe indultam szombaton, ami még fokozta az izgalmat. Nem túlzás, ha azt írom, hogy minden várakozásomat felülmúlta az esemény. Igazán éreztem, hogy nagyon jó helyen vagyok! Fantasztikus volt a szervezettség, a hangulat és természetesen a vacsora is. Külön jó érzés volt a kitüntetett figyelem az apró részletekkel.

Köszönöm, hogy részese lehetek ennek a csodának!


Kedves Akadémia Csapata!

Az évnyitón azt éreztem haza érkeztem. :) Annyi szeretet, odafigyelés és pozitív energia volt a teremben, hogy szavakkal kifejezni nem lehet. Hálás köszönetem az eddigi munkátokért, a lehetőségért, hogy fejlődhetek, főként úgy, hogy nincsen felsőfokú képzettségem. Én önmagam miatt jelentkeztem az előző oktatásra is, és ez a képzés olyan lehetőség, ami számomra eddig elérhetetlennek tűnt...Hogy minderre képes vagyok ,illetve el tudom hinni, hogy képes vagyok, mind-mind az Erikának köszönhetem.
A szervezés, az eddigi információ tökéletes, és várakozáson felüli. Szívből gratulálok a munkátokért és nagyon büszke vagyok arra, hogy tanítványotok lehetek. :)

 

Kedves Akadémia Csapata!

Le vagyok nyűgözve! Ha csak néhány szóban kellene összefoglalnom az érzéseimet az Akadémiával kapcsolatban, akkor az alábbi szavak jutnának eszembe: PROFIZMUS, MAXIMALIZMUS, SZAKÉRTELEM, HITELESSÉG, SZERETET. Az első pillanattól kezdve azt éreztem, hogy megérkeztem, itt a helyem. Itt megkaphatom azt, amire már nagyon régóta vágyom, még pedig a megfelelő tudást, a legkiválóbb szakemberektől. Hogy milyen lesz az elkövetkező 3 év? Még nem tudom, de izgatottan várom az utazást a pszichológia és spiritualitás határán. A kommunikáció és a hallgatókkal való bánásmód kifogástalan, egyszerűen fantasztikus, hogy minden úgy van, és úgy történik, ahogy az a Nagy Könyvben meg van írva. Köszönöm, hogy az Akadémia Hallgatója lehetek.


Kedves Akadémia Csapata!

Köszönöm, hogy részese lehetek és építőköve egy álomnak :-), nagyon hálás vagyok:

- szeretem, hogy időben kapok tájékoztatást mindenről (és nem nekem kell futnom az információért)

- szeretem, hogy én is olyan fontos vagyok Nektek (az Akadémiának) mint amilyen fontos nekem ez a fejlődési lehetőség - folyamatosan ezt éreztem a tanévnyitó alatt

- szeretem azt professzionalizmust ami minden tettetekben megvalósul és ahogy mindezt kommunikáljátok.

A tanévnyitó a megszokott módon, pontosan minden részletében megtervezett volt, így én is könnyen tudtam dönteni, hogy részt tudok venni. Nagyon értékeltem, mivel még szopizik a kislányom, így tudtam tervezni előre.

Azt éreztem folyamatosan a tanévnyitó ünnepélyen, hogy "megérkeztem" ez az a hely, ahol lennem kell, bár még voltak kételyeim magammal szemben. Aztán az állítás minden kételyt eltörölt. Bennem óriási volt a dilemma, hogy biztosan idevaló vagyok-e, alkalmas vagyok-e hát ennél egyértelműbben nem is jöhetett volna az igen a belső félelmemre. Köszönöm.

Alig várom a közös munkát. :-)


HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK A RÉSZVÉTELT ÉS A SOK SOK POZITÍV VISSZAJELZÉST MINDENKINEK!