Sándor Andrea

Coach, Szervezetfejlesztési tanácsadó

20 éves multinacionális szervezetekben töltött pályafutásom alatt elég sok képzésen vettem részt, HR szakemberként, vezetőként pedig volt rálátásom a szolgáltatók piacára is. Mindezek ismeretében bátran állíthatom, hogy jelenleg a Személyiségfejlesztő Akadémia képzése az egyik legszínvonalasabb képzések egyike Magyarországon. Alapvetően a 3 év időtartam meggyőzött arról, hogy itt nem egy gyorstalpalóról van szó. A képzés akkreditációjának folyamata is 3 éves volt, tehát a tematika, a felépítés többszörösen átgondolt. S megfontolt döntésem mellett szólt az is, hogy egy olyan szakértői gárda oktatja, adja át tudása legjavát, akik „nemcsak” elismert, szakmájukat elhivatottan, szenvedéllyel végző szaktekintélyek, hanem kiváló emberek is. Az Akadémiát pedig a valóságban is megtapasztalva annyit tudok csak mondani, hogy nem csalódtam, még a magas elvárásaimat is túlszárnyalta az az inspiráló közeg, amibe kerültem. Mindannyiunk nevében mondhatom, hogy mindig várjuk az alkalmakat, hogy együtt lehessünk. Elfogadó, befogadó, kreatív, tanulni vágyó közeg, ahol bátran és biztonságban vághatunk neki az önismerettel, elméletekkel, sokszínű módszerekkel, technikákkal és gyakorlatokkal dúsan szegélyezett szakemberré válás útján.

Vincze Emőke

pszichológus

Vincze Emőke vagyok. Kolozsváron szereztem egyetemi diplomámat pszichológia szakon. Bár ezidáig nem dolgoztam a szakmában, mégis nagyon érdekel ez a hivatás. Azt gondolom, azért nem kezdtem bele, mert nem éreztem magam elég felkészültnek, nem volt elegendő eszköz a kezemben hogy felelősséggel segíthessek az embereknek. 2017-ben olvastam először az Személyiségfejlesztő Akadémiáról és vezetőjétől Erikáról. Úgy éreztem pont ez a képzés töltheti be azt a hiányt amit éreztem, és kiegészítheti a tudásom, hogy egyszer talán olyan vagy hasonló terapeuta legyek, mint Erika. Most, fél évvel a végső vizsgák előtt úgy érzem, közelebb kerültem céljaim eléréséhez. Minden segítséget megkapok az Akadémiától, hogy saját magammal, önismeretemmel rendben legyek, így hatékonyabban tudjak majd segíteni. A sok gyakorlati képzésnek köszönhetően sok módszert elsajátítottam, így az önbizalmam is megnőtt. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy hatékony fejlesztővé válok. Bátran ajánlom mindenkinek!

Németh Nikolas

Angol tanár, drámapedagógus

Gyerekkorom óta vonz az önismeret világa. Megszámlálhatatlan könyv, előadás és kurzus után, mióta elkezdtem a Személyiségfejlesztő Akadémián tanulni, először érzem azt, hogy bizonyosan megtaláltam az utam. Ha az ember átadja magát a szeretettel teli, szakszerű iránymutatásnak, amit Erikától és Ilditől kap, bizton (sokszor szó szerint) lélegzetelállító élményben lesz része. Az igazi, mély megtapasztalások nem mindig kellemesek, ám pont ezek miatt válik oly kristály tisztává a meggyőződés, hogy értéket kapunk, alkímiai változáson megyünk keresztül.

Minden percért hálás vagyok, amit velük, s csoportommal tölthetek. Felemelő érzés egy olyan csapat tagjának lenni, akik előtt kitárhatod lelked legmélyebb bugyrait, s nem, hogy nem kell félned a negatív következményektől, még a konfrontatív megjegyzésekben is érződik a szeretet és az elfogadás. Egy második családot kaptam. Hazaértem.

dr. Halada Klára

Gyermekorvos, homeopata

Kapuvári gyermekorvosi praxisomban  több alkalommal kértem és kaptam szakmai segítséget Erikától pácienseim érdekében, hiszen a testi egészség nem választható el a lelki egészségtől. A holisztikus  orvoslás alapja, hogy egységben látja az embert, az egészség feltétele a testi-lelki egyensúly és harmónia. Hálásan köszönöm Erika szakmai és baráti támogatását.

A kapuvári EFI rendezésében 2017-ben kommunikációs tréning keretében L. Stipkovits Erika tartott gyakorlati előadásokat orvosoknak, ennek kapcsán szereztem tudomást a Személyiségfejlesztő Akadémia államilag akkreditált felnőttképzéséről.

A tanulást 2017 őszén kezdtem Győrben, újra egy lelkes, intelligens, fiatal gárda tagja lehetek!  Tanáraink már az évnyitón is sziporkázó humorral és nagy lelkesedéssel indítottak el bennünket, hallgatókat az „úton”. Azóta az általuk vezetett elméleti és gyakorlati előadásokat nagyon élvezem, a kooperatív tanulási órák ismét a kíváncsi gyermeki énemet ébresztik fel, míg a család- és rendszerállításokon döbbenten tapasztaltam milyen mély energiák, érzelmek működnek!

Hálás vagyok a sorsnak, hogy a mélyebb önismeret útján elindított! Izgalmas és néha megdöbbentő, sőt fájdalmas „felfedezéseket” élek meg. Hiszem és vallom, hogy személyiségünk életünk végéig fejleszthető és ennek az alapja az önismeret. Szeretettel ajánlom mindenkinek az önismeret „rögös útját” és az Akadémiai által kínált színvonalas és hiánypótló képzéseket!

Király Ágnes

Business és Excecutive Coach, Tanácsadó tréner

Én annyira biztos voltam abban, hogy ezt akarom tanulni. Ezt, amit itt lehet: a tudatos önazonosság, az érzelmi intelligencia fejlesztését. Azért, hogy figyelmeztetni tudjuk magunkat :

„milyen iszonyú kényszerpályára kerülhet bennünk a lélek, ha önazonosságunkat feladjuk, és bábuvá – akárki, akármi bábuivá – változunk."

Részlet Ibsen: Babaház (Nóra) – Stúdió K, rend. Jeles András


...de nem volt hozzá iskola.


Pontosan ilyen iskolát képzeletem el, mint A Személyiségfejlesztő Akadémia! Itt mindezt megtanulhatjuk!


Hálás vagyok , hogy kitalálták a jövőt jobbá teremtő iskolát és hogy ennek részese lehetek.


Nagy Tamás

Mérnök, közgazdász, mediátor - Sopron

Minőségfejlesztő mérnökként gyakran tapasztaltam, hogy az egyébként kiváló képességű kollégák közepes vagy gyengébb teljesítményt nyújtanak, sőt néha a csapat teljesítményét is negatívan befolyásolják. Kutattam, miként lehetne a szakmailag magasan, de érzelmileg kevésbé (!) kvalifikált szakemberek attitűdjén változtatni, és megelőzni a kiégést, a depressziót. Ekkorra már meggyőződtem arról, hogy a valódi eredmény kulcsa a személyiségünk, szemléletünk fejlesztése.

Először a mediáció eszköztárához fordultam. Bár képzett mediátorként hatékonyan tudtam két ellentétes érdekű ember álláspontját egymáshoz közelíteni, de azt is megfigyeltem, hogy problémájuk megoldása után sokan újra a régi, bevett gondolkodásmódjukhoz tértek vissza. A Személyiségfejlesztő Akadémia által indított Érzelmi intelligenciafejlesztő - Személyiségfejlesztő szakember képzés sok kérdésemre ad választ. Egy teljesen új, korábban alig ismert világot kezdek felfedezni: az önismeret mélyítése általi személyiségfejlesztést, és a viselkedésváltoztatás hatékony módszereit, eszközeit.

Célom, hogy olyan képzett szakemberré váljak, aki hatékonyan tud segíteni akár magánéleti akár munkahelyi problémák megoldásában, a stressz-betegségek, a kiégés megelőzésében. Ebben az elhatározásomban családom is követett, így együtt lettünk a képzés első évfolyamának aktív résztvevői.

Czégény Tünde

Szociológus

Vegyes érzésekkel jelentkeztem a képzésre. Tele voltam félelmekkel, bizonytalansággal önmagamat és a képzést illetően is. Emellett nagyon kritikus is vagyok, és tudtam, hogy ez egy hosszabbtávú elköteleződést jelent majd, és sok energia-befektetést a magam részéről. Ugyanakkor éreztem, hogy ennél hitelesebb környezetbe nem kerülhetek, így meghoztam legjobb döntéseim egyikét.

Sok mindenre számítottam, de arra nem, ami a képzés kezdete óta történik velem. Új ismeretekre tehetek szert magamról, másokról és a világról egy csodálatos, elfogadó környezetben, odaadó, hiteles oktatók által segítve. A lehető legjobb helyen vagyok.

Én arra biztatok mindenkit, hogy fogja kézen azokat az erőket, melyek visszatartják, és ha teheti, sétáljon be velük ebbe az óriási kalandba.

Kóczán Adrienn

Óvódapedagógus, természetgyógyász, reflexológus, füladdiktológus

Azok, akik képesek kinyerni a múltból erőforrásaikat, és felül tudnak kerekedni a jövőjükkel kapcsolatos félelmeiken, különleges felnőttekké válhatnak…” A Személyiségfejlesztő Akadémián egész pontosan ez történik. Szembenézünk elszenvedett sérelmeinkkel, félelmeinkkel, szorongásainkkal. Hatalmas energiákat mozdítunk meg önmagunkban, mélységeket és magasságokat élünk meg. Megértjük és elfogadjuk önmagunkat, ami csak úgy lehet, hogy először szétszedjük, majd újra összerakjuk életünk darabkáit. Ez gyakran fájó zokogással jár, majd jön a felismerés, az elengedés, elfogadás nyugalmi energiája. Sosem gondoltam, hogy az önismeret fontossága lesz a munkám mottója, ma hiszem, ha másokon akarunk segíteni, akkor először önmagunkat kell tanulnunk.

Jelenleg diplomás talpreflexológusként dolgozom, s meggyőződésem: nem elegendő tudni a reflexzónák helyét, a megfelelő gyógynövényeket, az akupresszurás pontokat és azok használatát, ha a lélek folyton segítségért kiált. Akarom és szeretném képezni magam a lehető legmagasabb szinten, hogy munkámmal sok-sok ember életében segíthessem megvalósulni a test-lélek egységét. S tudom, hogy megérkeztem. L. Stipkovits Erika személyisége 14 éves korom óta (osztályfőnökömként, pedagógia és pszichológia tanáromként) inspirált  a pszichológia felé. Tőle akartam tanulni, és az akadémia órái a kiteljesedés számomra, hogy tőle és kiváló kollégáitól tanulhatom a ,,szakmát,, a személyiségfejlesztést.

Vas Viktória

Ügyfélszolgálati munkatárs

Két évvel ezelőtt léptem az önismereti fejlődés kapujába, amikor L. Stipkovits Erika saját gyermekkori traumáim feldolgozásában segített. Később ennek hatására jelentkeztem a Személyiségfejlesztő Akadémiára, mely már az első félévével is sokat adott számomra. 33 éves vagyok, folyamatosan képeztem magam, néhány iskolán és több tanfolyamon is túl vagyok. Az Akadémia azonban minden eddigi várakozásomat felül múlta, minden túlzás nélkül. A legelső évfolyam hallgatójaként megtisztelve érzem magam, hogy ilyen profi oktatásban részt vehetek. Az első pillanattól kezdve, beleértve a felvételi eljárást is, precíz és pontos információkat kaptam mindenről. Az első olyan képzésem, ahol azt érzem, hogy az oktatók szívvel lélekkel tanítanak és fontos, hogy igazi tudást adjanak tovább, amit valóban hasznosítani tudunk majd szakmailag, jelenleg pedig a munkában és a magánéletben egyaránt. Minden konzultációról gazdagabb és gazdagabb tudást szerezve térek haza, amiket már azonnal be tudok építeni a minden napjaimba. Ha az Akadémia egy könyv lenne, a következő címet adnám neki: AZ ÉLET BIBLIÁJA és kötelező olvasmánnyá tenném. Szembe nézni önmagunkkal, azt gondolom az egyik legnehezebb dolog az életben. Egy nagyon fontos dolgot vihettem azonban haza már az évnyitóról, egész pontosan Wiesz Ildikó köszöntőjéből egy morzsát, ami azóta is bennem él, és erőt ad! Remélem, jól idézem szavait: "a személyiségfejlődéssel az életünk nem feltétlenül könnyebb, de mindenesetre igazabb lesz"! Örülök, hogy az igazabb utat választottam!

Bereiné Bolega Judit

Pszichopedagógus, középiskolai tanár

A Személyiségfejlesztő Akadémia foglalkozásainak hangulatáról, az elsajátított ismeretekről, a tananyagról, az oktatókról, a munkatársakról és a profi, a felkészülést és tanulást mindenben segítő honlapról csak felsőfokban tudnék írni. S gondolom (sőt, tudom, hiszen beszélünk erről velük) csoporttársaim is így vannak ezzel. Én azonban nem ezekről, hanem arról a dologról szeretnék írni, ami úgy érzem, az Akadémia egyik nagy, és nem várt ajándéka számomra.

Mindig úgy gondoltam, hogy a mély, életre szóló kapcsolatok, barátságok kötésének esélye felnőtt korban már csekély, sőt, igazából ekkor már nincs is ilyen lehetőség. Visszatekintve úgy láttam, hogy az utolsó ilyen barátságaimat az egyetemi évek alatt kötöttem. Azóta persze születtek ismeretségek, de az én fogalmaim szerinti barátságok már nem. Az Akadémia azonban rácáfolt a vélekedésemre. A csoporttársaimban igazi mély érzésű, fantasztikus embereket ismertem meg. Szeptembertől kialakult itt egy Közösség. Igen, nagybetűvel. Közösség, amiből ma már olyan kevés van, és amit felnőtt korban már oly nehéz találni. Az Akadémia nekem nem oktatási intézmény, hanem egy hely, egy közösség, ahová már alig várom, mikor mehetek újra. Az „együtt sírunk – együtt nevetünk” élménye, a biztonságos közeg a fejlődéshez, kitárulkozáshoz, őszinteséghez. Szeretet, elfogadás, annak érzése, hogy kapok, és adni is tudok. Olyan emberek, akiket nagyon megszerettem, akikre sokat gondolok, és tudom, számíthatok is rájuk. Köszönöm az Akadémiának, hogy létrejöttével ezt is lehetővé tette!


Vörös Zsuzsanna

Vegyészmérnök, csoportos fitness instruktor, gerinctréner, vállalkozó - Nagymegyer

Az elmúlt két évnek, melyet az Akadémia berkeiben töltöttem, rengeteget köszönhetek. Annak ellenére, hogy az iskolát megelőzően egy nagyon intenzív 2 éves önismereti folyamat és ezáltal a személyiségem fejlődésének köszönhetően az egész életem megváltozott, már az első év bebizonyította azt a tényt, hogy az önismereti munka egy élethosszig tartó folyamat. A 100 órás önismeret, melyet a képzés részeként abszolváltunk, új mélységekbe vitt az életem több területén is. Színvonalas és egyben sokoldalú tantárgyaink nem engedték, hogy unatkozzunk, illetve azt is sikerült megtapasztalunk, hogy milyen önismereti lehetőségek rejlenek az egyes tantárgyak tanulása közben. Éppen ezért, az első év végével -bár papíron igen- korántsem ért véget az önismereti munka, ugyanis a tantárgyak a második évben, a különféle integratív módszerek gyakorlatban való elsajátítása közben személyiségünk óriásit fejlődött, és biztos vagyok benne, hogy ez az utolsó évben tovább hatványozódik majd. Számomra az oktatás menetében éppen ez a gyakorlatorientáltság ami a legjobban tetszik, ugyanis azt gondolom, csak így válhatunk a jövőben kongruens, hiteles személyiségfejlesztőkké.

dr. Hun Eszter

Ügyvéd, mediátor, business coach

Látom s érzem, hogy mennyire sokat jelent az, ha őszinték tudunk lenni önmagunkhoz, és ezt meg merjük mutatni másoknak is. Mindenki tanul egymástól, egymás tapasztalásaiból, elakadásaiból. Fantasztikus dolog, amikor a szemed előtt zajlik - egy-egy hozzáértő és odaillő szó, vagy jól irányzott, empátiával elhangzó mondat által – a gondosan felépített, védelmet, és elbújást színlelő kőfal leomlása. Szinte hallod a kőtenger morajlását. De nem maradsz védtelen, mert önmagadban erősödsz, fejlődsz, belülről kifelé, friss rálátással, félelem nélkül, nagyobb elfogadással. Az Akadémia gyakorlatorientált, magas színvonalú elméleti képzése mellett, ezekkel a mély tapasztalatokkal gazdagodtam, leginkább az oktatóink professzionális hozzáértése, és a többiek nyitottsága által.

Kiss Bernadett

Óvodapedagógus, művelődésszervező

Ismerek valakit, aki bennem lakik, akivel én sohasem beszélgettem, ... zavarban vagyok miatta, ...de nem szeretném, ha velem azonosítanák..."- írta Karinthy Frigyes „Én és Énke" című esszéjében. Ez a felismerés, egy új kezdet az önismeret kapujában. Az önismeret egy hosszú út, mely a viselkedésünket meghatározó lelki folyamatainkat feltárja, és elfogadhatóvá teszi a családi rendszerünk és saját életünk történéseit, traumáit, érzelmi hiányait. Az önismereti utam során megerősödött bennem, hogy megfelelő képesítéssel segítsem - magam után - a lélekvesztő hidakon állókat. Ekkor találtam rá a neves szakemberek által létrehozott Személyiségfejlesztő Akadémia Érzelmi intelligenciafejlesztő - Személyiségfejlesztő képzésére. Örülök, hogy hallgatóként részese lehetek ennek az egységnek, az izgalmas foglalkozások után mindig nagy érdeklődéssel várom a következőket. Méltó példa, ahogy az akadémia oktatói irányt mutatnak emberileg, szakmailag, és segítséget adnak saját lelki fejlődésünkhöz. A kiváló módszertani felépítés eljuttat minket ahhoz, hogy a saját, és mások érzelmeinek felismerésében, fejlesztésében jártassá váljunk. Így a Személyiségfejlesztő Akadémia 3 éves képzése segítség azoknak, akik kutatják, keresik az önmagukhoz vezető utat, szeretnék elsajátítani azt az elméleti és gyakorlati tudást, mellyel segítő személyiségfejlesztőkké válhatnak.

Kosányi Zsoldos Mária

Matematika-biológia szakos tanár, zumba-oktató

2016. nyarán vettem részt életem első csoportos családállításán, Weisz Ildikó vezetésével. Óriási hatással volt rám, lassan kezdtem az egész múltamat átértékelni, és bizakodóan tekinteni a jövőbe, tehát érezhetően változni kezdett az életem. Aztán jelentkeztem a Személyiségfejlesztő Akadémiára, s már a vizsgára való felkészülést is élveztem, könnyek között olvastam L. Stipkovits Erika könyveiben leírt eseteket, és szinte mindegyikben éreztem valami utalást a saját elakadásaimra, miközben a szerző személyisége, stílusa, szakmai tudása, emberszeretete már akkor is magával ragadott.

S most itt vagyok, vége az akadémián az első félévnek! Minden várakozásomat felülmúlta az, amit eddig kaptam: TANÁROKAT, akik személyiségükkel, szakmai felkészültségükkel, tapasztalatukkal és nem utolsó sorban emberségükkel kísérnek, vezetnek minket az önismeret és a személyiségfejlődés, a szakmai ismeretek elsajátításának izgalmas, csodálatos útján.

Emellett egy KÖZÖSSÉGET! Igen, csupa nagybetűvel! Közösséget, amelyben mindegyikünknek helye van, miközben rengeteget tanulunk egymástól, egymás által. Elsősorban önmagunkról, elfogadásról, türelemről, szeretetről. Ugyanakkor szakmai szempontból is gyümölcsöző ez a sokféleség: rengeteg eredeti ötlettel, meglátással, tapasztalattal gazdagítjuk egymást. Ez számomra egy igazi "örömtanulás"'!

Ha egy mondatban kellene összefoglalnom, hogy miért jó nekem az akadémia, azt mondanám:

Egyre jobban megtapasztalom, hogy a helyemen vagyok, jó, hogy vagyok, és hatékony vagyok!

Köszönöm, hogy megálmodtátok és életre hívtátok az AKADÉMIÁT!

dr. Márton Mónika

Gyermekorvos

31 éve vagyok gyermekorvos. Hiszek a betegségek pszichoszomatikus voltában, a lélek megbetegítő, gyógyító erejében, és abban, hogy bármilyen változáshoz mi magunknak kell változnunk, fejlődnünk, amelyhez az önismeret elengedhetetlen. Hiszem, hogy önmagam mélyebb megismerésével, személyiségem fejlődésével, kommunikációm javulásával a gyógyításban is még eredményesebb lehetek, és kapcsolataim is még jobbá válhatnak.

L. Stipkovits Erika személyisége, és az általa képviselt értékek miatt választottam a Személyiségfejlesztő Akadémia Érzelmi intelligenciafejlesztő-Személyiségfejlesztő képzését. Az elmúlt idő tapasztalatai azt bizonyítják, jó választás volt. Gyakorlatorientált, jó hangulatú, empatikus képzésben van részem, már eddig is sokat tanultam magamról, az emberi pszichéről, a kapcsolatokról, és megbizonyosodtam tanáraink, mestereink magas fokú szakmai és emberi kompetenciájáról. Meggyőződéssel ajánlom a képzést a fejlődni, fejleszteni vágyóknak.

Belléncs Ildikó

Könnyűipari mérnök, befektetési tanácsadó, 3 gyermekes anyuka

Szeretem a biztonságot, ezért, és a rohamosan változó világ kihívásaira reagálva több területen is tanultam már. Legutoljára L. Stipkovits Erika vezette Személyiségfejlődés és pszichopatológia I.-II.-III. tanfolyamot végeztem el, melyen csupa hasznos és gyakorlati tudást és tapasztalatot kaptam. Ezeket otthon és a munkahelyi, ill. emberi kapcsolataimban is tudom hasznosítani. Itt, a tanfolyamon jöttem rá, illetve a 3 különböző korú gyermekemmel megélt kudarcok és sikerélmények sarkalltak arra, hogy ezt az utat folytatnom kell. Ezért jelentkeztem az Akadémiára, mely ugyan nagy nehézségek árán, de hatalmas élményeket nyújt mind emberi - új, és az eddigieknél sokkal mélyebb baráti – kapcsolatokban, mind szakmailag egyaránt. Nagy reményekkel és tervekkel kezdtem neki az újabb tanulásnak, mert nap, mint nap tapasztalom, hogy mennyire nagy szükség van az érzelmi intelligencia fejlesztésére a gyermekek, az iskola és a felnőtt kapcsolatok területén is. Itt, az Akadémián olyan belső utat járhatunk be, amely elengedhetetlen alapfeltétele annak, hogy másokon tudjunk segíteni. Olyan szakmai gyakorlatalapú tudást kapunk, ami sokkal színesebbé és elérhetőbbé teszi ezt a területet. A tanáraink pedig nagyszerű, csupaszív és magas szaktudással rendelkező EMBEREK. Boldog vagyok, hogy itt lehetek, a legjobb helyen vagyok.

Zilahi Tímea

Igazgató - Ménfőcsanak-Gyirmóti Művelődési Központ

A Személyiségfejlesztő Akadémia hallgatójaként azoknak ajánlom ezt a szakmai végezettséget adó gyakorlatorientált továbbképzést, akik fejlődni szeretnének személyiségükben, és van bátorságuk fejest ugrani az önismeret ingoványos világába, vagy a munkájuk során szükségük van pszichológiai alapismeretek alkalmazására. Minden hónapban várakozással teli örömmel veszek részt a konzultációkon, melyek során kiváló szakemberek vezetésével az elméleti megalapozást mindig csoportokban végzett, izgalmas és érdekes feladatok színesítik. Az önismeret a képzésen magas óraszámban van jelen. A foglalkozásokon L. Stipkovits Erika klinikai szakpszichológus és Weisz Ildikó családállító terapeuták vezetésével az erősségeink, gyengeségeink személyes felismerése útján újjá építhetjük régi önmagunkat. Számos technika, a teljesség igénye nélkül ezek az imagináció, a Hellinger-féle családállítás és a pszichodráma, elsajátítása történik az érzelmi intelligencia fejlesztésének megvalósítása érdekében. Néha sírással, máskor nevetéssel, mindig mély őszinte megélésekkel haladunk önmagunk megismerése és a körülöttünk élő emberek viselkedésének megértése felé. Az embereket segítő, vezetői készségeket és módszereket a kooperatív tanulás területén Kövecsesné dr. Gősi Viktóriától és Bölcs Diánától, a mediáció ismereteit Licskai Gergőtől és Matkovics Istvántól sajátítjuk el. Az akadémián eddig megszerzett tudásomat már most hasznosítani tudom a munkámban és a magánéletemben is. Tanulmányaim segítenek családtagjaim, kollégáim mélyebb megértésében, a nehéz helyzetek türelemmel, elfogadással és szeretettel való kezelésében.

Kecskés Ildikó

Vállalkozó - üzletvezető

Nekem az Akadémia hosszú idő után az első olyan hely, ahol azt érzem megérkeztem. Mindig is erre vágytam. Kiváló szakemberek oktatnak minket szívvel, lélekkel. Egy óriási érzelmi hullámvasúton ülök, mármint ami az önismereti részt illeti, de rendkívül élvezem, mert ha fáj is szembenézni önmagammal, egyre nagyobb harmóniában leszek önmagammal. Itt nem csak tudást, itt értéket is kapunk, és ami nekem az egyik legfontosabb, olyan barátokat, akikre lehet számítani. A mai világban az emberi kapcsolatok a legértékesebbek a világon, és az Akadémián hasonló gondolkodású, pozitív életszemléletű emberek között lehetek.
Földiné Pék Rita

Életviteli tanácsadó, NLP konzulens

Egyik legjobb döntésemnek bizonyult, hogy jelentkeztem a Személyiségfejlesztő Akadémiára. Csodálatos emberek, rendkívül felkészült és hiteles szakemberek tanítanak, vezetnek, támogatnak itt bennünket. Elhivatottságuk, szakmai hitelességük, közvetlenségük és emberségük tiszteletet ébreszt bennem és egyúttal követendő példát tár elém.

Az önismeret olyan számomra, mint egy izgalmas utazás. Csodálatos kaland, tele kihívásokkal és élményekkel. Gyakran ismeretlen, járatlan helyekre tévedek, ami időnként félelmetes, de közben rejtett szépségek tárulnak fel. Ehhez a kivételes utazáshoz a legjobb idegenvezetőket kaptam itt. Ők támogatnak, buzdítanak, bátorítanak. A legnagyobb biztonságban érzem magam mellettük.  

S ajándékként a vezetők mellé csodálatos útitársakat is kaptam. Olyan, mintha egy nagy család lennénk. Együtt sírunk, együtt nevetünk. Megbízunk egymásban, és elfogadjuk, tiszteljük egymást. Fantasztikus érzés, hogy megoszthatom velük legmélyebb félelmeimet, legtitkosabb vágyaimat is, s tudom, hogy nem kell félnem, hogy kinevetnek, vagy elítélnek. Bátran vállalhatom önmagam, nem kell semmilyen elvárásnak megfelelnem. Az álarcok lassan mindannyiunkról lehullnak, s kezdünk visszatalálni valódi önmagunkhoz.

dr. Pintér Márta Angelika

Fogorvos - Mosonmagyaróvár

Néhány éve végeztem el a Személyiségfejlődés és pszichopatológia tanfolyam I.,II. és III. részét, amelyeken L. Stipkovits Erika oktatott minket. A tanfolyamokon rengeteg érdekes gyakorlatot végeztünk, személyiség teszteket tölthettünk ki, amelyek segítettek a sok elméleti tudás megszerzésében. Az itt tanultak nagy segítségemre voltak munkámban és magánéletben egyaránt.

Jelenleg Weisz Ildikóhoz járok egyéni személyiségfejlesztésre és gyakran veszek részt az általa vezetett csoportos családállításokon is.

Mindkét szakembert szakmailag és emberileg is tisztelem és nagyra tartom, így izgatottan, már-már türelmetlenül várom, hogy elkezdődjön az Érzelmi intelligencia fejlesztő-személyiségfejlesztő képzés, amelyre természetesen már jelentkeztem.

Kozó Krisztina

Resident manager - Spirit Hotel ***** Sárvár

A Licskainé Stipkovits Erika által vezetett Személyiségfejlődés és pszichopatológia I.-III. képzések elvégzése után elmondhatom, hogy egészen „más színben” látom a világot.

Már eddig is nagyon sokat tanultam Erikától és nem kérdés, hogy ezt mindenképpen szeretném folytatni.

Jelentkeztem az Akadémiára és nagyon várom, hogy induljon a képzés, mert saját tapasztalatból tudom, hogy mennyit ad a megszerzett tudás.

Széchenyi 2020