Érzelmi Intelligencia fókuszú személyiségfejlesztő szakember képzés

Sok-sok gyakorlaton és tapasztaláson alapuló, önbizalom- és önbecsülésfejlesztő, konfliktus- és stresszkezelő, hatékonyság- és motivációnövelő szakképzés azoknak, akik egy új, keresett szakmát tanulnának miközben saját maguk is szeretnének fejlődni.

A hiánypótló szakemberképzés L. Stipkovits Erika szakmai vezetésével, minden év szeptemberében indul Győrben és Budapesten.


Az Érzelmi intelligencia fókuszú személyiségfejlesztő képzésen

 • 600 órában foglalkozunk a személyiségfejlesztéssel elméletben és gyakorlatban egyaránt,
 • ebből 100 órában kifejezetten az önismeret és az önfejlesztés kerül a középpontba,
 • a “tananyag” több mint 80 %-a gyakorlati jellegű, saját élmény alapú,
 • az életszerű gyakorlatokból szerzett tudás remek bázist biztosít a későbbi munkához,
 • rengeteg egyéni és csoportos élménnyel gazdagodhat, szerezhet ismereteket,
 • alapos pszichológiai tudás mellett egyéni fejlesztő módszereket, kapcsolati – és csoportdinamikát tanulhat (módszerek: tréningmódszerek, NLP, imagináció, mindfulness, stresszoldás, szimbólum- és meseterápia, bodywork, család-, rendszer- és szervezetállítás)
 • kellő mélységig hatolva saját érzelmi intelligenciája és személyisége is fejlődik,
 • hatékonyabbá válik a kommunikációja és problémamentesebbek lesznek az emberi kapcsolatai, saját szociális kompetenciái is fejlődnek,
 • javul a stressztűrőképessége, nő az önbizalma és önbecsülése,
 • az itt megszerzett tudás a személyiségfejlesztő munkán kívül a magánéletben, a társas kapcsolatokban és az élet minden területén segítheti, ahol csak emberekkel kerül kapcsoltba.

A képzésen tanultak egyaránt javulást hoznak a saját életébe. Kiegyensúlyozottabbá, harmonikusabbá és sikeresebbé válik, miközben szakemberként az élet rengeteg területén hasznosíthatja megszerzett tudását.

Tudjon meg többet az Érzelmi intelligencia fókuszú személyiségfejlesztő képzésről! Töltse le MOST ingyen a részletes tematikát!

Töltse le INGYEN a tematikát!

Nem szeretjük a spamet, ezért mi sem küldünk. E-mail címét biztonságosan kezeljük és nem adjuk ki harmadik félnek.

500 óra elmélet és gyakorlat + 100 óra önismeret, tele egyéni és csoportos gyakorlatokkal

Magas színvonalú, széleskörű, személyes élményekre és tapasztalatra épülő valódi tudás

Önfejlesztőknek, személyiségfejlesztő szakembereknek, és értéket adó szakmát keresőknek


A jövő hiányszakmája
kulcs a boldog, kiegyensúlyozott és sikeres élethez

A mindennapi stresszhelyzetek, a munkahelyi konfliktusok, családon belüli nézeteltérések és veszekedések tartós haragot, frusztrációt és negatív érzéseket válthatnak ki az emberből, amely az élet minden területén érezteti hatásait. Számtalan kutatás bizonyítja ugyanakkor, hogy napjainkban a sikeres, kiegyensúlyozott élethez és a gazdaság sikeres működéséhez nem értelmi zsenikre, sokkal inkább érzelmi intelligenciával rendelkező szakemberekre lenne szükség.

Az érzelmi intelligencia a saját és mások érzelmeinek érzékelését, kezelését és az emberi kapcsolatok pozitív befolyásolását jelenti. A személyiségfejlesztés hatására könnyebben felismerhetővé és megnevezhetővé válnak az érzelmek (pl. harag, düh, szomorúság, félelem) és az azokat kiváltó mélyebb okok. Hatékonyabbá válik a frusztrációtűrés, a stresszkezelés, minimalizálható a szorongás, agresszió, az indulatosság, miközben javul az önkontroll képessége, és egyre több pozitív érzés bukkan fel magunk és embertársaink irányába. Az emocionális intelligencia fejlesztésével a legtöbb konfliktus megelőzhető vagy egyszerűbben megoldható. Ezért meggyőződésünk, hogy ezt a készséget mindenkinek fejlesztenie kellene, aki harmonikus, sikeres életre vágyik.

Az érzelmi intelligencia fejlesztésének hatása az élet minden területén látványosan jelentkezik:

 • jelentősen nő a magánéleti és munkahelyi elégedettség,
 • fokozottan javul a konfliktuskezelés minősége,
 • egyre könnyebben oldhatók meg a kapcsolati problémák,
 • határozottabbá, eredményesebbé válik a kommunikáció,
 • harmonikusabbá válik a viszony önmagunkkal, a családtagokkal, munkatársakkal és másokkal egyaránt.

Vélemények

20 éves multinacionális szervezetekben töltött pályafutásom alatt elég sok képzésen vettem részt, HR szakemberként, vezetőként pedig volt rálátásom a szolgáltatók piacára is. Mindezek ismeretében bátran állíthatom, hogy jelenleg a Személyiségfejlesztő Akadémia képzése az egyik legszínvonalasabb képzések egyike Magyarországon. Alapvetően a 3 év időtartam meggyőzött arról, hogy itt nem egy gyorstalpalóról van szó. A képzés akkreditációjának folyamata is 3 éves volt, tehát a tematika, a felépítés többszörösen átgondolt. S megfontolt döntésem mellett szólt az is, hogy egy olyan szakértői gárda oktatja, adja át tudása legjavát, akik „nemcsak” elismert, szakmájukat elhivatottan, szenvedéllyel végző szaktekintélyek, hanem kiváló emberek is. Az Akadémiát pedig a valóságban is megtapasztalva annyit tudok csak mondani, hogy nem csalódtam, még a magas elvárásaimat is túlszárnyalta az az inspiráló közeg, amibe kerültem. Mindannyiunk nevében mondhatom, hogy mindig várjuk az alkalmakat, hogy együtt lehessünk. Elfogadó, befogadó, kreatív, tanulni vágyó közeg, ahol bátran és biztonságban vághatunk neki az önismerettel, elméletekkel, sokszínű módszerekkel, technikákkal és gyakorlatokkal dúsan szegélyezett szakemberré válás útján.

Sándor Andrea

Coach, Szervezetfejlesztési tanácsadó

Vincze Emőke vagyok. Kolozsváron szereztem egyetemi diplomámat pszichológia szakon. Bár ezidáig nem dolgoztam a szakmában, mégis nagyon érdekel ez a hivatás. Azt gondolom, azért nem kezdtem bele, mert nem éreztem magam elég felkészültnek, nem volt elegendő eszköz a kezemben hogy felelősséggel segíthessek az embereknek. 2017-ben olvastam először az Személyiségfejlesztő Akadémiáról és vezetőjétől Erikáról. Úgy éreztem pont ez a képzés töltheti be azt a hiányt amit éreztem, és kiegészítheti a tudásom, hogy egyszer talán olyan vagy hasonló terapeuta legyek, mint Erika. Most, fél évvel a végső vizsgák előtt úgy érzem, közelebb kerültem céljaim eléréséhez. Minden segítséget megkapok az Akadémiától, hogy saját magammal, önismeretemmel rendben legyek, így hatékonyabban tudjak majd segíteni. A sok gyakorlati képzésnek köszönhetően sok módszert elsajátítottam, így az önbizalmam is megnőtt. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy hatékony fejlesztővé válok. Bátran ajánlom mindenkinek!

Vincze Emőke

pszichológus

Gyerekkorom óta vonz az önismeret világa. Megszámlálhatatlan könyv, előadás és kurzus után, mióta elkezdtem a Személyiségfejlesztő Akadémián tanulni, először érzem azt, hogy bizonyosan megtaláltam az utam. Ha az ember átadja magát a szeretettel teli, szakszerű iránymutatásnak, amit Erikától és Ilditől kap, bizton (sokszor szó szerint) lélegzetelállító élményben lesz része. Az igazi, mély megtapasztalások nem mindig kellemesek, ám pont ezek miatt válik oly kristály tisztává a meggyőződés, hogy értéket kapunk, alkímiai változáson megyünk keresztül.

Minden percért hálás vagyok, amit velük, s csoportommal tölthetek. Felemelő érzés egy olyan csapat tagjának lenni, akik előtt kitárhatod lelked legmélyebb bugyrait, s nem, hogy nem kell félned a negatív következményektől, még a konfrontatív megjegyzésekben is érződik a szeretet és az elfogadás. Egy második családot kaptam. Hazaértem.

Németh Nikolas

Angol tanár, drámapedagógus

Kapuvári gyermekorvosi praxisomban  több alkalommal kértem és kaptam szakmai segítséget Erikától pácienseim érdekében, hiszen a testi egészség nem választható el a lelki egészségtől. A holisztikus  orvoslás alapja, hogy egységben látja az embert, az egészség feltétele a testi-lelki egyensúly és harmónia. Hálásan köszönöm Erika szakmai és baráti támogatását.

A kapuvári EFI rendezésében 2017-ben kommunikációs tréning keretében L. Stipkovits Erika tartott gyakorlati előadásokat orvosoknak, ennek kapcsán szereztem tudomást a Személyiségfejlesztő Akadémia államilag akkreditált felnőttképzéséről.

A tanulást 2017 őszén kezdtem Győrben, újra egy lelkes, intelligens, fiatal gárda tagja lehetek!  Tanáraink már az évnyitón is sziporkázó humorral és nagy lelkesedéssel indítottak el bennünket, hallgatókat az „úton”. Azóta az általuk vezetett elméleti és gyakorlati előadásokat nagyon élvezem, a kooperatív tanulási órák ismét a kíváncsi gyermeki énemet ébresztik fel, míg a család- és rendszerállításokon döbbenten tapasztaltam milyen mély energiák, érzelmek működnek!

Hálás vagyok a sorsnak, hogy a mélyebb önismeret útján elindított! Izgalmas és néha megdöbbentő, sőt fájdalmas „felfedezéseket” élek meg. Hiszem és vallom, hogy személyiségünk életünk végéig fejleszthető és ennek az alapja az önismeret. Szeretettel ajánlom mindenkinek az önismeret „rögös útját” és az Akadémiai által kínált színvonalas és hiánypótló képzéseket!

dr. Halada Klára

Gyermekorvos, homeopata

Én annyira biztos voltam abban, hogy ezt akarom tanulni. Ezt, amit itt lehet: a tudatos önazonosság, az érzelmi intelligencia fejlesztését. Azért, hogy figyelmeztetni tudjuk magunkat :

„milyen iszonyú kényszerpályára kerülhet bennünk a lélek, ha önazonosságunkat feladjuk, és bábuvá – akárki, akármi bábuivá – változunk."

Részlet Ibsen: Babaház (Nóra) – Stúdió K, rend. Jeles András


...de nem volt hozzá iskola.


Pontosan ilyen iskolát képzeletem el, mint A Személyiségfejlesztő Akadémia! Itt mindezt megtanulhatjuk!


Hálás vagyok , hogy kitalálták a jövőt jobbá teremtő iskolát és hogy ennek részese lehetek.


Király Ágnes

Business és Excecutive Coach, Tanácsadó tréner

Minőségfejlesztő mérnökként gyakran tapasztaltam, hogy az egyébként kiváló képességű kollégák közepes vagy gyengébb teljesítményt nyújtanak, sőt néha a csapat teljesítményét is negatívan befolyásolják. Kutattam, miként lehetne a szakmailag magasan, de érzelmileg kevésbé (!) kvalifikált szakemberek attitűdjén változtatni, és megelőzni a kiégést, a depressziót. Ekkorra már meggyőződtem arról, hogy a valódi eredmény kulcsa a személyiségünk, szemléletünk fejlesztése.

Először a mediáció eszköztárához fordultam. Bár képzett mediátorként hatékonyan tudtam két ellentétes érdekű ember álláspontját egymáshoz közelíteni, de azt is megfigyeltem, hogy problémájuk megoldása után sokan újra a régi, bevett gondolkodásmódjukhoz tértek vissza. A Személyiségfejlesztő Akadémia által indított Érzelmi intelligenciafejlesztő - Személyiségfejlesztő szakember képzés sok kérdésemre ad választ. Egy teljesen új, korábban alig ismert világot kezdek felfedezni: az önismeret mélyítése általi személyiségfejlesztést, és a viselkedésváltoztatás hatékony módszereit, eszközeit.

Célom, hogy olyan képzett szakemberré váljak, aki hatékonyan tud segíteni akár magánéleti akár munkahelyi problémák megoldásában, a stressz-betegségek, a kiégés megelőzésében. Ebben az elhatározásomban családom is követett, így együtt lettünk a képzés első évfolyamának aktív résztvevői.

Nagy Tamás

Mérnök, közgazdász, mediátor - Sopron

Vegyes érzésekkel jelentkeztem a képzésre. Tele voltam félelmekkel, bizonytalansággal önmagamat és a képzést illetően is. Emellett nagyon kritikus is vagyok, és tudtam, hogy ez egy hosszabbtávú elköteleződést jelent majd, és sok energia-befektetést a magam részéről. Ugyanakkor éreztem, hogy ennél hitelesebb környezetbe nem kerülhetek, így meghoztam legjobb döntéseim egyikét.

Sok mindenre számítottam, de arra nem, ami a képzés kezdete óta történik velem. Új ismeretekre tehetek szert magamról, másokról és a világról egy csodálatos, elfogadó környezetben, odaadó, hiteles oktatók által segítve. A lehető legjobb helyen vagyok.

Én arra biztatok mindenkit, hogy fogja kézen azokat az erőket, melyek visszatartják, és ha teheti, sétáljon be velük ebbe az óriási kalandba.

Czégény Tünde

Szociológus

Azok, akik képesek kinyerni a múltból erőforrásaikat, és felül tudnak kerekedni a jövőjükkel kapcsolatos félelmeiken, különleges felnőttekké válhatnak…” A Személyiségfejlesztő Akadémián egész pontosan ez történik. Szembenézünk elszenvedett sérelmeinkkel, félelmeinkkel, szorongásainkkal. Hatalmas energiákat mozdítunk meg önmagunkban, mélységeket és magasságokat élünk meg. Megértjük és elfogadjuk önmagunkat, ami csak úgy lehet, hogy először szétszedjük, majd újra összerakjuk életünk darabkáit. Ez gyakran fájó zokogással jár, majd jön a felismerés, az elengedés, elfogadás nyugalmi energiája. Sosem gondoltam, hogy az önismeret fontossága lesz a munkám mottója, ma hiszem, ha másokon akarunk segíteni, akkor először önmagunkat kell tanulnunk.

Jelenleg diplomás talpreflexológusként dolgozom, s meggyőződésem: nem elegendő tudni a reflexzónák helyét, a megfelelő gyógynövényeket, az akupresszurás pontokat és azok használatát, ha a lélek folyton segítségért kiált. Akarom és szeretném képezni magam a lehető legmagasabb szinten, hogy munkámmal sok-sok ember életében segíthessem megvalósulni a test-lélek egységét. S tudom, hogy megérkeztem. L. Stipkovits Erika személyisége 14 éves korom óta (osztályfőnökömként, pedagógia és pszichológia tanáromként) inspirált  a pszichológia felé. Tőle akartam tanulni, és az akadémia órái a kiteljesedés számomra, hogy tőle és kiváló kollégáitól tanulhatom a ,,szakmát,, a személyiségfejlesztést.

Kóczán Adrienn

Óvódapedagógus, természetgyógyász, reflexológus, füladdiktológus

Két évvel ezelőtt léptem az önismereti fejlődés kapujába, amikor L. Stipkovits Erika saját gyermekkori traumáim feldolgozásában segített. Később ennek hatására jelentkeztem a Személyiségfejlesztő Akadémiára, mely már az első félévével is sokat adott számomra. 33 éves vagyok, folyamatosan képeztem magam, néhány iskolán és több tanfolyamon is túl vagyok. Az Akadémia azonban minden eddigi várakozásomat felül múlta, minden túlzás nélkül. A legelső évfolyam hallgatójaként megtisztelve érzem magam, hogy ilyen profi oktatásban részt vehetek. Az első pillanattól kezdve, beleértve a felvételi eljárást is, precíz és pontos információkat kaptam mindenről. Az első olyan képzésem, ahol azt érzem, hogy az oktatók szívvel lélekkel tanítanak és fontos, hogy igazi tudást adjanak tovább, amit valóban hasznosítani tudunk majd szakmailag, jelenleg pedig a munkában és a magánéletben egyaránt. Minden konzultációról gazdagabb és gazdagabb tudást szerezve térek haza, amiket már azonnal be tudok építeni a minden napjaimba. Ha az Akadémia egy könyv lenne, a következő címet adnám neki: AZ ÉLET BIBLIÁJA és kötelező olvasmánnyá tenném. Szembe nézni önmagunkkal, azt gondolom az egyik legnehezebb dolog az életben. Egy nagyon fontos dolgot vihettem azonban haza már az évnyitóról, egész pontosan Wiesz Ildikó köszöntőjéből egy morzsát, ami azóta is bennem él, és erőt ad! Remélem, jól idézem szavait: "a személyiségfejlődéssel az életünk nem feltétlenül könnyebb, de mindenesetre igazabb lesz"! Örülök, hogy az igazabb utat választottam!

Vas Viktória

Ügyfélszolgálati munkatárs

A Személyiségfejlesztő Akadémia foglalkozásainak hangulatáról, az elsajátított ismeretekről, a tananyagról, az oktatókról, a munkatársakról és a profi, a felkészülést és tanulást mindenben segítő honlapról csak felsőfokban tudnék írni. S gondolom (sőt, tudom, hiszen beszélünk erről velük) csoporttársaim is így vannak ezzel. Én azonban nem ezekről, hanem arról a dologról szeretnék írni, ami úgy érzem, az Akadémia egyik nagy, és nem várt ajándéka számomra.

Mindig úgy gondoltam, hogy a mély, életre szóló kapcsolatok, barátságok kötésének esélye felnőtt korban már csekély, sőt, igazából ekkor már nincs is ilyen lehetőség. Visszatekintve úgy láttam, hogy az utolsó ilyen barátságaimat az egyetemi évek alatt kötöttem. Azóta persze születtek ismeretségek, de az én fogalmaim szerinti barátságok már nem. Az Akadémia azonban rácáfolt a vélekedésemre. A csoporttársaimban igazi mély érzésű, fantasztikus embereket ismertem meg. Szeptembertől kialakult itt egy Közösség. Igen, nagybetűvel. Közösség, amiből ma már olyan kevés van, és amit felnőtt korban már oly nehéz találni. Az Akadémia nekem nem oktatási intézmény, hanem egy hely, egy közösség, ahová már alig várom, mikor mehetek újra. Az „együtt sírunk – együtt nevetünk” élménye, a biztonságos közeg a fejlődéshez, kitárulkozáshoz, őszinteséghez. Szeretet, elfogadás, annak érzése, hogy kapok, és adni is tudok. Olyan emberek, akiket nagyon megszerettem, akikre sokat gondolok, és tudom, számíthatok is rájuk. Köszönöm az Akadémiának, hogy létrejöttével ezt is lehetővé tette!


Bereiné Bolega Judit

Pszichopedagógus, középiskolai tanár

Az elmúlt két évnek, melyet az Akadémia berkeiben töltöttem, rengeteget köszönhetek. Annak ellenére, hogy az iskolát megelőzően egy nagyon intenzív 2 éves önismereti folyamat és ezáltal a személyiségem fejlődésének köszönhetően az egész életem megváltozott, már az első év bebizonyította azt a tényt, hogy az önismereti munka egy élethosszig tartó folyamat. A 100 órás önismeret, melyet a képzés részeként abszolváltunk, új mélységekbe vitt az életem több területén is. Színvonalas és egyben sokoldalú tantárgyaink nem engedték, hogy unatkozzunk, illetve azt is sikerült megtapasztalunk, hogy milyen önismereti lehetőségek rejlenek az egyes tantárgyak tanulása közben. Éppen ezért, az első év végével -bár papíron igen- korántsem ért véget az önismereti munka, ugyanis a tantárgyak a második évben, a különféle integratív módszerek gyakorlatban való elsajátítása közben személyiségünk óriásit fejlődött, és biztos vagyok benne, hogy ez az utolsó évben tovább hatványozódik majd. Számomra az oktatás menetében éppen ez a gyakorlatorientáltság ami a legjobban tetszik, ugyanis azt gondolom, csak így válhatunk a jövőben kongruens, hiteles személyiségfejlesztőkké.

Vörös Zsuzsanna

Vegyészmérnök, csoportos fitness instruktor, gerinctréner, vállalkozó - Nagymegyer

Látom s érzem, hogy mennyire sokat jelent az, ha őszinték tudunk lenni önmagunkhoz, és ezt meg merjük mutatni másoknak is. Mindenki tanul egymástól, egymás tapasztalásaiból, elakadásaiból. Fantasztikus dolog, amikor a szemed előtt zajlik - egy-egy hozzáértő és odaillő szó, vagy jól irányzott, empátiával elhangzó mondat által – a gondosan felépített, védelmet, és elbújást színlelő kőfal leomlása. Szinte hallod a kőtenger morajlását. De nem maradsz védtelen, mert önmagadban erősödsz, fejlődsz, belülről kifelé, friss rálátással, félelem nélkül, nagyobb elfogadással. Az Akadémia gyakorlatorientált, magas színvonalú elméleti képzése mellett, ezekkel a mély tapasztalatokkal gazdagodtam, leginkább az oktatóink professzionális hozzáértése, és a többiek nyitottsága által.

dr. Hun Eszter

Ügyvéd, mediátor, business coach

Ismerek valakit, aki bennem lakik, akivel én sohasem beszélgettem, ... zavarban vagyok miatta, ...de nem szeretném, ha velem azonosítanák..."- írta Karinthy Frigyes „Én és Énke" című esszéjében. Ez a felismerés, egy új kezdet az önismeret kapujában. Az önismeret egy hosszú út, mely a viselkedésünket meghatározó lelki folyamatainkat feltárja, és elfogadhatóvá teszi a családi rendszerünk és saját életünk történéseit, traumáit, érzelmi hiányait. Az önismereti utam során megerősödött bennem, hogy megfelelő képesítéssel segítsem - magam után - a lélekvesztő hidakon állókat. Ekkor találtam rá a neves szakemberek által létrehozott Személyiségfejlesztő Akadémia Érzelmi intelligenciafejlesztő - Személyiségfejlesztő képzésére. Örülök, hogy hallgatóként részese lehetek ennek az egységnek, az izgalmas foglalkozások után mindig nagy érdeklődéssel várom a következőket. Méltó példa, ahogy az akadémia oktatói irányt mutatnak emberileg, szakmailag, és segítséget adnak saját lelki fejlődésünkhöz. A kiváló módszertani felépítés eljuttat minket ahhoz, hogy a saját, és mások érzelmeinek felismerésében, fejlesztésében jártassá váljunk. Így a Személyiségfejlesztő Akadémia 3 éves képzése segítség azoknak, akik kutatják, keresik az önmagukhoz vezető utat, szeretnék elsajátítani azt az elméleti és gyakorlati tudást, mellyel segítő személyiségfejlesztőkké válhatnak.

Kiss Bernadett

Óvodapedagógus, művelődésszervező

2016. nyarán vettem részt életem első csoportos családállításán, Weisz Ildikó vezetésével. Óriási hatással volt rám, lassan kezdtem az egész múltamat átértékelni, és bizakodóan tekinteni a jövőbe, tehát érezhetően változni kezdett az életem. Aztán jelentkeztem a Személyiségfejlesztő Akadémiára, s már a vizsgára való felkészülést is élveztem, könnyek között olvastam L. Stipkovits Erika könyveiben leírt eseteket, és szinte mindegyikben éreztem valami utalást a saját elakadásaimra, miközben a szerző személyisége, stílusa, szakmai tudása, emberszeretete már akkor is magával ragadott.

S most itt vagyok, vége az akadémián az első félévnek! Minden várakozásomat felülmúlta az, amit eddig kaptam: TANÁROKAT, akik személyiségükkel, szakmai felkészültségükkel, tapasztalatukkal és nem utolsó sorban emberségükkel kísérnek, vezetnek minket az önismeret és a személyiségfejlődés, a szakmai ismeretek elsajátításának izgalmas, csodálatos útján.

Emellett egy KÖZÖSSÉGET! Igen, csupa nagybetűvel! Közösséget, amelyben mindegyikünknek helye van, miközben rengeteget tanulunk egymástól, egymás által. Elsősorban önmagunkról, elfogadásról, türelemről, szeretetről. Ugyanakkor szakmai szempontból is gyümölcsöző ez a sokféleség: rengeteg eredeti ötlettel, meglátással, tapasztalattal gazdagítjuk egymást. Ez számomra egy igazi "örömtanulás"'!

Ha egy mondatban kellene összefoglalnom, hogy miért jó nekem az akadémia, azt mondanám:

Egyre jobban megtapasztalom, hogy a helyemen vagyok, jó, hogy vagyok, és hatékony vagyok!

Köszönöm, hogy megálmodtátok és életre hívtátok az AKADÉMIÁT!

Kosányi Zsoldos Mária

Matematika-biológia szakos tanár, zumba-oktató

31 éve vagyok gyermekorvos. Hiszek a betegségek pszichoszomatikus voltában, a lélek megbetegítő, gyógyító erejében, és abban, hogy bármilyen változáshoz mi magunknak kell változnunk, fejlődnünk, amelyhez az önismeret elengedhetetlen. Hiszem, hogy önmagam mélyebb megismerésével, személyiségem fejlődésével, kommunikációm javulásával a gyógyításban is még eredményesebb lehetek, és kapcsolataim is még jobbá válhatnak.

L. Stipkovits Erika személyisége, és az általa képviselt értékek miatt választottam a Személyiségfejlesztő Akadémia Érzelmi intelligenciafejlesztő-Személyiségfejlesztő képzését. Az elmúlt idő tapasztalatai azt bizonyítják, jó választás volt. Gyakorlatorientált, jó hangulatú, empatikus képzésben van részem, már eddig is sokat tanultam magamról, az emberi pszichéről, a kapcsolatokról, és megbizonyosodtam tanáraink, mestereink magas fokú szakmai és emberi kompetenciájáról. Meggyőződéssel ajánlom a képzést a fejlődni, fejleszteni vágyóknak.

dr. Márton Mónika

Gyermekorvos

Szeretem a biztonságot, ezért, és a rohamosan változó világ kihívásaira reagálva több területen is tanultam már. Legutoljára L. Stipkovits Erika vezette Személyiségfejlődés és pszichopatológia I.-II.-III. tanfolyamot végeztem el, melyen csupa hasznos és gyakorlati tudást és tapasztalatot kaptam. Ezeket otthon és a munkahelyi, ill. emberi kapcsolataimban is tudom hasznosítani. Itt, a tanfolyamon jöttem rá, illetve a 3 különböző korú gyermekemmel megélt kudarcok és sikerélmények sarkalltak arra, hogy ezt az utat folytatnom kell. Ezért jelentkeztem az Akadémiára, mely ugyan nagy nehézségek árán, de hatalmas élményeket nyújt mind emberi - új, és az eddigieknél sokkal mélyebb baráti – kapcsolatokban, mind szakmailag egyaránt. Nagy reményekkel és tervekkel kezdtem neki az újabb tanulásnak, mert nap, mint nap tapasztalom, hogy mennyire nagy szükség van az érzelmi intelligencia fejlesztésére a gyermekek, az iskola és a felnőtt kapcsolatok területén is. Itt, az Akadémián olyan belső utat járhatunk be, amely elengedhetetlen alapfeltétele annak, hogy másokon tudjunk segíteni. Olyan szakmai gyakorlatalapú tudást kapunk, ami sokkal színesebbé és elérhetőbbé teszi ezt a területet. A tanáraink pedig nagyszerű, csupaszív és magas szaktudással rendelkező EMBEREK. Boldog vagyok, hogy itt lehetek, a legjobb helyen vagyok.

Belléncs Ildikó

Könnyűipari mérnök, befektetési tanácsadó, 3 gyermekes anyuka

A Személyiségfejlesztő Akadémia hallgatójaként azoknak ajánlom ezt a szakmai végezettséget adó gyakorlatorientált továbbképzést, akik fejlődni szeretnének személyiségükben, és van bátorságuk fejest ugrani az önismeret ingoványos világába, vagy a munkájuk során szükségük van pszichológiai alapismeretek alkalmazására. Minden hónapban várakozással teli örömmel veszek részt a konzultációkon, melyek során kiváló szakemberek vezetésével az elméleti megalapozást mindig csoportokban végzett, izgalmas és érdekes feladatok színesítik. Az önismeret a képzésen magas óraszámban van jelen. A foglalkozásokon L. Stipkovits Erika klinikai szakpszichológus és Weisz Ildikó családállító terapeuták vezetésével az erősségeink, gyengeségeink személyes felismerése útján újjá építhetjük régi önmagunkat. Számos technika, a teljesség igénye nélkül ezek az imagináció, a Hellinger-féle családállítás és a pszichodráma, elsajátítása történik az érzelmi intelligencia fejlesztésének megvalósítása érdekében. Néha sírással, máskor nevetéssel, mindig mély őszinte megélésekkel haladunk önmagunk megismerése és a körülöttünk élő emberek viselkedésének megértése felé. Az embereket segítő, vezetői készségeket és módszereket a kooperatív tanulás területén Kövecsesné dr. Gősi Viktóriától és Bölcs Diánától, a mediáció ismereteit Licskai Gergőtől és Matkovics Istvántól sajátítjuk el. Az akadémián eddig megszerzett tudásomat már most hasznosítani tudom a munkámban és a magánéletemben is. Tanulmányaim segítenek családtagjaim, kollégáim mélyebb megértésében, a nehéz helyzetek türelemmel, elfogadással és szeretettel való kezelésében.

Zilahi Tímea

Igazgató - Ménfőcsanak-Gyirmóti Művelődési Központ

Nekem az Akadémia hosszú idő után az első olyan hely, ahol azt érzem megérkeztem. Mindig is erre vágytam. Kiváló szakemberek oktatnak minket szívvel, lélekkel. Egy óriási érzelmi hullámvasúton ülök, mármint ami az önismereti részt illeti, de rendkívül élvezem, mert ha fáj is szembenézni önmagammal, egyre nagyobb harmóniában leszek önmagammal. Itt nem csak tudást, itt értéket is kapunk, és ami nekem az egyik legfontosabb, olyan barátokat, akikre lehet számítani. A mai világban az emberi kapcsolatok a legértékesebbek a világon, és az Akadémián hasonló gondolkodású, pozitív életszemléletű emberek között lehetek.
Kecskés Ildikó

Vállalkozó - üzletvezető

Egyik legjobb döntésemnek bizonyult, hogy jelentkeztem a Személyiségfejlesztő Akadémiára. Csodálatos emberek, rendkívül felkészült és hiteles szakemberek tanítanak, vezetnek, támogatnak itt bennünket. Elhivatottságuk, szakmai hitelességük, közvetlenségük és emberségük tiszteletet ébreszt bennem és egyúttal követendő példát tár elém.

Az önismeret olyan számomra, mint egy izgalmas utazás. Csodálatos kaland, tele kihívásokkal és élményekkel. Gyakran ismeretlen, járatlan helyekre tévedek, ami időnként félelmetes, de közben rejtett szépségek tárulnak fel. Ehhez a kivételes utazáshoz a legjobb idegenvezetőket kaptam itt. Ők támogatnak, buzdítanak, bátorítanak. A legnagyobb biztonságban érzem magam mellettük.  

S ajándékként a vezetők mellé csodálatos útitársakat is kaptam. Olyan, mintha egy nagy család lennénk. Együtt sírunk, együtt nevetünk. Megbízunk egymásban, és elfogadjuk, tiszteljük egymást. Fantasztikus érzés, hogy megoszthatom velük legmélyebb félelmeimet, legtitkosabb vágyaimat is, s tudom, hogy nem kell félnem, hogy kinevetnek, vagy elítélnek. Bátran vállalhatom önmagam, nem kell semmilyen elvárásnak megfelelnem. Az álarcok lassan mindannyiunkról lehullnak, s kezdünk visszatalálni valódi önmagunkhoz.

Földiné Pék Rita

Életviteli tanácsadó, NLP konzulens

Néhány éve végeztem el a Személyiségfejlődés és pszichopatológia tanfolyam I.,II. és III. részét, amelyeken L. Stipkovits Erika oktatott minket. A tanfolyamokon rengeteg érdekes gyakorlatot végeztünk, személyiség teszteket tölthettünk ki, amelyek segítettek a sok elméleti tudás megszerzésében. Az itt tanultak nagy segítségemre voltak munkámban és magánéletben egyaránt.

Jelenleg Weisz Ildikóhoz járok egyéni személyiségfejlesztésre és gyakran veszek részt az általa vezetett csoportos családállításokon is.

Mindkét szakembert szakmailag és emberileg is tisztelem és nagyra tartom, így izgatottan, már-már türelmetlenül várom, hogy elkezdődjön az Érzelmi intelligencia fejlesztő-személyiségfejlesztő képzés, amelyre természetesen már jelentkeztem.

dr. Pintér Márta Angelika

Fogorvos - Mosonmagyaróvár

A Licskainé Stipkovits Erika által vezetett Személyiségfejlődés és pszichopatológia I.-III. képzések elvégzése után elmondhatom, hogy egészen „más színben” látom a világot.

Már eddig is nagyon sokat tanultam Erikától és nem kérdés, hogy ezt mindenképpen szeretném folytatni.

Jelentkeztem az Akadémiára és nagyon várom, hogy induljon a képzés, mert saját tapasztalatból tudom, hogy mennyit ad a megszerzett tudás.

Kozó Krisztina

Resident manager - Spirit Hotel ***** Sárvár

Személyiségfejlődés és pszichopatológia képzésen vettem részt L. Stipkovits Erikánál.
Nagyon alapos elméleti tudást kaptam, melynek elmélyítését a sok gyakorlat erősítette. Jobban megértem viselkedésünk mozgatórugói, asszertív kommunikációval kisimultabbak az emberi kapcsolataim. Erika egy kivételes előadó, akinek az óráin sosem lehet unatkozni, alapos elméleti tudását a hosszú évek alatt összegyűjtött személyes tapasztalatokkal és jó humorral vegyíti.

Weisz Ildikóhoz járok egyéni személyiségfejlesztésre és csoportos családállításokra is. A személyiségfejlődés fájdalmas és egyben felemelő út. Ildikó értő figyelemmel fordul felém és nem ítélkezik, erőt és bizalmat kapok tőle. Így olyan mintha ha egy párnázott úton járnék, amin ugyan vannak hegyek, gödrök, de mégis mindig puhára esek. Ennek köszönhetően sokkal kiegyensúlyozottabbnak, magabiztosabbnak érzem magam.

 Az Akadémia képzését már nagyon várom, korábbi pozitív tapasztalataim alapján biztos vagyok benne, hogy az ott töltött idő minden perce aranyat ér majd. Arra számítok, hogy a megszokott színvonalon tartott képzésekkel mélyíthetem tudásomat, továbbá egy nagyon kellemes társaságban minőségi időt tölthetek.

Korenyné Majsa Erika

Mérnök, mediátor, vállalkozó - Győr

Több évvel ezelőtt Weisz Ildikónál ismerkedtem meg a családállítás rejtélyes világával. Ildi vezetésével a személyiségfejlődés nehéz útján haladva egyre többet tanultam magamról és láttam meg, hogy milyen sokrétű lehetőségek vannak ebben. Így találkoztam  L. Stipkovits Erikával és kezdtem el tanulni a Személyiségfejlődés és pszichopatológia képzést. Az itt tanultak segítettek a munkámban a beosztottak, kollégák, megrendelők jobb megértésében és az empátia kialakításában. Megértettem, hogy a személyiségemnek mely oldalai az erősségek, és mit kellene még fejleszteni. Mivel az eddigi közös munka nekem nagy segítséget adott és megmutatta milyen sok dolgot nem tudok még, ezért várom a következő tanulási lehetőséget Tőlük.

Köszönöm az önzetlen tanítást.

Komáromy Gergely

Faipari mérnök, termékfejlesztő és bútortervező szakmérnök - Győr

Weisz Ildikóhoz 2010-ben vezetett el a sors, amikor egy nagyon nehéz élethelyzetben találtam magam. 5 éves kemény intenzív önismereti munka következett, s amiért a mai napig hálás vagyok, hogy ezt épp Ildikónál abszolváltam. Nagyon sok mindent kaptam ez idő alatt, Ildikó megértése, elfogadása, alázata és néha kemény szembesítése volt az, ami továbblendített a nehézségen. Ami különösen fontos volt számomra, hogy a családállítást olyan módon végezte, hogy nem csak mint mozinéző voltam jelen, hanem kivettem a részem a munkából: sokszor kellett nekem szembenéznem a problémákkal, betegségekkel, személyekkel és nem csak az őseimet láttam a problémám fő okozójának. A személyiségfejlődésre helyezte a hangsúlyt, nemcsak arra, hogy megoldjak egy problémát. Ő volt az, aki elvezetett L. Stipkovits Erika Személyiségfejlődés és pszichopatológia tanfolyamára, amelyből mind a három képzést elvégeztem. Erikában egy nagyon kedves embert ismertem meg, aki végtelen türelemmel viseltetik kliensei iránt. Szembesít, vezet, kérdez, hagyja, hogy én találjam meg a megoldást. Ildikó és Erika kisugárzása, tapasztalata, elkötelezettsége, szakmai tudása és rálátása a dolgokra tették hitelessé őket számomra. Mindkét hölgynél olyan tudást kaptam, amit nemcsak mint személy a saját életemben, hanem a klienseimmel való munkámban is hasznosíthatok. Ezért is jelentkeztem az Érzelmi intelligencia fejlesztő - személyiségfejlesztő  képzésre is. Tudom, hogy olyan dolgokkal fogok ott megismerkedni, amelyek elengedhetetlenek lesznek a munkámban, és nem utolsósorban a saját önismeretem is mélyíthetem, hiszen ez egy életünk végéig tartó lélekemelő folyamat.

Nemes Aranka

Személyiségfejlesztő, önismereti segítő, életvezetési tanácsadó, coach, német-olasz nyelvtanár - Dunaszerdahely


Tudjon meg többet
az Érzelmi Intelligencia fókuszú személyiségfejlesztő képzésről!
Töltse le a részletes tematikát MOST ingyen!

Letöltöm a tematikát

Az érzelmi intelligencia fókuszú személyiségfejlesztő feladatai

 • korrekten felméri az egyén érzelmi intelligenciáját, személyiségének erősségeit, deficiteit,
 • feltérképezi nehézségeit, ismétlődő problémáit és a mögöttük meghúzódó kompetenciahiányokat, fejlődési elakadásokat,
 • megtervezi a személyiségfejlesztés területeit és lépéseit,
 • egyéni és/vagy csoportos foglalkozásokon fejleszti az érzelmi intelligenciát, (pl. önbizalmat, önbecsülést, önmotivációt, empátiát, hatékony kommunikációt, konfliktuskezelést és az együttműködés képességeit.), valamint segíti a traumák feldolgozását a személyiség érését,
 • segít az érzelmek reálisabb megélésében, kifejezésében és kontrollálásában, a munkahelyi és családi kapcsolatok javításában,
 • ösztönzi a személyes- és munkahatékonyság növekedését.

A képzésen tanultak összhangban állnak a Nemzeti Lelki Egészség Stratégia tervezet célkitűzésével, mely szerint a nemzet célja “Az egyén, a család, és a közösség lelki egészségének fejlesztése, fenntartása, helyreállítása és a mentális zavarok megelőzése, és ezzel az ország emberi erőforrásainak és versenyképességének fejlesztése….”


Az érzelmi intelligencia fókuszú személyiségfejlesztő szakember elhelyezkedhet

Nagyvállalatnál alkalmazásban

Gazdasági társaság tagjaként, alkalmazottjaként vagy multinacionális vállalatoknál feladata

 • megismerni a vállalat működési folyamatait, problémáit, az emberi kapcsolatok dinamikáját,
 • felismerni a negatív tényezőket, az ismétlődő káros helyzetek okait, a szociális képességek hiányait, segíteni azok megoldását,
 • egyéni és csoportos személyiségfejlesztő tréningeket szervezni és tartani,
 • egyéni és csoportos érzelmi intelligenciafejlesztő tréningeket szervezni és tartani,
 • egyéni és csoportos hatékonyságnövelő- és motiváló tréningeket szervezni és tartani,
 • egyéni és csoportos kommunikációs- és konfliktuskezelő képzéseket tartani
 • egyéni és csoportos stressz csökkentő, kiégést megelőző foglalkozásokat szervezni és tartani,
 • csapat- és szervezetépítő tréningeket szervezni és levezényelni.

Munkájának köszönhetően pozitív irányba mozdulnak a személyes- és szervezeti szintű folyamatok, az emberi kapcsolatok, javul a munkahelyi légkör, a hatékonyság és kommunikáció. A munkahelyi elégedettség mellett nő a dolgozók munkahely iránti lojalitása, csökkenti a fluktuációt, a munkahelyi balesetek, stressz- és konfliktushelyzetek, a kiégés és a táppénzes napok számát.

Vállalkozóként

Saját vállalkozása keretében feladatai változatosan alakulnak:

 • felméri a hozzá forduló kliens igényeit és szükségleteit,
 • megszervezi és lebonyolítja az egyéni és/vagy csoportos személyiségfejlesztő folyamatokat,
 • követi a foglalkozások eredményeit.

Tevékenységének köszönhetően eredményesebbé válik a kommunikáció, a konfliktusok kezelése, csökken a káros stressz mennyisége, javulnak a társas kapcsolatok, nő a személyes hatékonyság, könnyebbé és gyorsabbá válik a magánéleti válságok hatékony megoldása. Orvosi vagy pszichológia szakember szükségessége esetén orientációs tevékenységet végezhet.

Természetesen vállalkozását a nagyvállalati személyiségfejlesztő tréningek szervezésére, egyéni és csoportos tréningek tartására, a vállalati kommunikáció hatékonyságát fokozó, tárgyalástechnika és személyiségfejlesztő tréningek tartására is alapíthatja.

Pszichoterápiás rendelőkben, ambulanciákon

Pszichoterapeuták, pszichiáterek és szakpszichológusok mellett a feladata:

 • az egészséges személyek aktuális ill. életvezetési problémáinak megoldásában való közreműködés,
 • az egészséges személyek krízishelyzeteiben való szakértő segítségnyújtás,
 • az egészséges személyek életkompetenciáinak növelése,
 • és a személyiségük- és érzelmi intelligenciaképességeik fejlesztése.

Közreműködésükkel a különböző nehéz élethelyzetben lévő személyek módszeresen és hatékonyan találnak megoldást az elakadásaikon való túllépésre, miközben nő a személyes hatékonyságuk és motivációjuk, emberi kapcsolataik jelentősen javulnak.


Továbbra is elsőként Magyarországon

Az Érzelmi Intelligenciafejlesztő és Személyiségfejlesztő szakember képzést L. Stipkovits Erika szakmai vezetésével a Személyiségfejlesztő Akadémia alkotta meg immár 5 évvel ezelőtt. A szakképzés és felnőttképzés megújítása miatt új korszak köszönt a képzési piacra! Ennek következményeképpen a régi képzési rendszer, körök, engedélyek megszűnnek (2022. december 31-étől), s helyükre a szakképesítéseket összefogó Program Követelmények nyilvántartása lép. Mi ebben az új rendszerben, ebben az új PK nyilvántartásba is engedélyeztettük szakmát adó képzésünket!

A korszerű szakmai kompetenciák elsajátításához fontos mérföldkő a szakképesítésekhez tartozó új szemléletű programkövetelmények meghatározása, amelyek a szakmájukat kiválóan ismerő szakértők segítségével készültek el. Az anyagokat az ágazatért felelős minisztériumok és az Ágazati Készségtanácsok munkájában részt vevő gazdasági szereplők is véleményezték, így a követelmények szakmailag megalapozottak, korszerűek és a gazdaság igényeit tükrözik.

Ebbe a PK nyilvántartásba adott be iskolánk, a Személyiségfejlesztő Akadémia is engedélykérelmet, melynek eredményeként az ÉRZELMI INTELLIGENCIA FÓKUSZÚ SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ megnevezésű szakképesítést az engedélyező Innovációs és Technológiai Minisztérium elfogadta.

Óriási büszkeség számunkra, hogy 2022. április eleje óta az L. Stipkovits Erika által kidolgozott, s az 5 éve sikeresen futó Érzelmi intelligenciafejlesztő - Személyiségfejlesztő képzés az új rendszerben (ami a régi OKJ-s rendszert is váltja majd) is önálló szakképesítés lett!


Jelentkezzen MOST a hamarosan induló
Érzelmi intelligencia fókuszú személyiségfejlesztő képzésre, vagy töltse le a tematikát!


A képzés menete

Érzelmi intelligencia fókuszú személyiségfejlesztő képzés

A képzés összes óraszáma: 600 óra

 • 500 óra elméleti és gyakorlati képzés
 • 100 óra önismeret

A képzés moduljai

 1. A személyiségfejlesztő önismerete 100 óra
 2. Az érzelmi intelligencia és a személyiségfejlesztés elméleti háttere 60 óra
 3. Érzelmi intelligencia modellek, mérések és alkalmazásuk 70 óra
 4. Személyiségfejlesztési folyamat tervezése, szervezése, módszerek és eszközrendszer 60 óra
 5. Érzelmi intelligencia fókuszú személyiségfejlesztés egyéni foglalkozáson 160 óra
 6. Érzelmi intelligencia fókuszú személyiségfejlesztés csoportos foglalkozáson 150 óra

A képzés időtartama: 6 félév, félévenként 10-10 oktatási nap (havonta 1 hétvége)

Induló képzési helyszínek: Budapest, Győr

A képzés ára: 195.000 Ft/félév - negyedévente vagy félévente is fizethető.

Felvételi feltételek

 • Felsőfokú végzettség.
 • Szakmai előképzettség: nem szükséges
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges
 • Egyéb feltételek: pályaalkalmassági vizsgálat. A pályaalkalmassági vizsgálat személyes beszélgetés, amely a következő képességeket méri: motiváltság, önismeret, empátia, elfogadás, kapcsolatteremtés és kommunikáció.
 • Sikeres felvételi vizsga teljesítése. Erről bővebben itt olvashat »

A képzésre hiányzó felvételi feltételekkel is lehet jelentkezni, melyről a főoldalon található, az aktuális felvételi eljárásról szóló híreinkben olvashat bővebben.

Vizsga

A képzésen való előrehaladás, az órarend, a leckekönyv, a házi feladatok és a díjfizetések online hallgatói felületen lesznek elérhetőek. A képzés egyes moduljai záróvizsgával végződnek. A képzés végén az összes modult sikeresen elvégző hallgatóknak képesítő vizsgát kell tenniük a szakképesítés megszerzése érdekében. Ennek tartalma írásbeli vizsga, projektfeladat.

Végzettség

A képzés államilag elismert szakképesítést ad. Megnevezése: Érzelmi intelligencia fókuszú személyiségfejlesztő

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E-001551/2017/B001

Valós élményeken alapuló, mélyreható és részletes tudás, amelyet a magánéletében, a munkájában, a kapcsolataiban és az élet számtalan problémás helyzetében hatékonyan alkalmazhat!Jelentkezzen MOST az
Érzelmi intelligencia fókuszú személyiségfejlesztő képzésre vagy töltse le ingyen a részletes tematikát!


Kinek ajánljuk?

Leendő személyiségfejlesztő szakembereknek, pedagógusoknak, pszichológusoknak, trénereknek, coachoknak, azoknak, akik emberekkel dolgoznak és mélyebb saját élményű pszichológiai ismeretekre vágynak, szülőknek, fejlődni vágyóknak és azoknak, akiket érdekel a személyiség fejlődése

A képzést kimondottan Önnek ajánljuk, ha

 • hivatásszerűen szeretne a személyiségfejlesztéssel foglalkozni,
 • segíteni szeretne másoknak az önbizalmuk, az önbecsülésük, a motivációjuk és empátiájuk növelésében,
 • szeretne segíteni másoknak a nehézségeik és konfliktusaik megoldásában,
 • mindezeket a saját életében is szeretné fejleszteni,
 • már önismereti és kompetenciafejlesztő szakemberként dolgozik, és bővíteni szeretné a módszertani tudását,
 • szakszerűbben és hatékonyabban szeretné támogatni az Önhöz fordulókat fejlődésükben,
 • vezetőként szeretné hatékonyabban irányítani, motiválni munkatársait,
 • pedagógusként tudatosabban szeretné fejleszteni neveltjei személyiségét, érzelmi intelligenciáját, segíteni boldogulásukat és támogatni őket a nehéz helyzetekben,
 • önmagát, önismeretét szeretné fejleszteni, és hatékonyabban szeretne kommunikálni, rendezni a nézeteltéréseket vagy egyáltalán megérteni saját és mások viselkedését,
 • szülőként szeretné felülbírálni nevelési stratégiáját, felismerte, hogy saját viselkedésében lenne szükség változásra, de nem tudja, miben és hogyan kellene változtatnia. Szeretné, ha gyermeke aktuális problémái nem hatnának ki az élete hátralévő részére, és pozitív példaként, nagyobb érzelmi intelligenciával szeretné nevelni őt.
 • többet szeretne megtudni a személyiség fejlődéséről, a megszerzett tudást pedig önmaga fejlesztésére és/vagy segítségnyújtásra használná,
 • szakmájában nap mint nap emberekkel foglalkozik, és nagy előnyt jelente, ha hatékonyabban, problémamentesebben, egyszerűbben tudna velük kommunikálni (legyen szó bármely szakmáról: orvos, jogász, könyvelő, mérnök stb.)
 • csökkentett modul- és óraszámmal tervezzük indítani a képzést azoknak a pszichológusoknak, akik pszichológiai ismereteik mellé integratív egyéni fejlesztőmódszereket, kapcsolati- és csoportdinamikát, család és szervezetállítást szeretnének tanulni.

Magára ismert?
Jelentkezzen MOST a hamarosan induló Érzelmi intelligencia fókuszú személyiségfejlesztő képzésre!